wmf 1200 s wmf 1200 s

WMF 1200 S är en professionell helautomatisk espressomaskin i hög kvalitet anpassad för mindre till medelstora verksamheter. Den producerar allt du kan tänkas vilja ha - från Espresso och Café Crème till Cappuccino, Café Latte och Macchiato.

En enkel knapptryckning på den tydliga displayen ger dig snabbt perfekt kaffe av högsta kvalitet. Lättplacerad, med ett stort kaffeutbud och inte minst priset, gör WMF 1200S till en klar favorit på kontoret, läkarmottagningen, gymmet, den mindre restaurangen, bensinstationen, bageriet, hårfrisören, snabbmatsbutiken, eller i hotellbaren.

Med tre Eco-lägen och inställningar för automatisk avstängning kan kunden anpassa sin elförbrukning till sina individuella behov.

Enkel mjölkrengöring via Plug & Play.

Rekommenderat dagligt uttag: 100 koppar

Utlopp för varmvatten: Ja.

wmf 1400 wmf 1400

WMF 1400 (tidigare Presto) gör sig utmärkt i en medelstor verksamhet. Välj mellan produkterna: Espresso, Cappucino, Café Crème, Latte Macchiato, Café Latte, Varmt vatten och Mjölkskum.

WMF 1400 är utrustad med vattentank som rymmer 4,5 liter, 1 eller 2 inbyggda kvarnar med behållare för 0,5 kg bönor, 6 knappval x 2, torrsump i maskin, automatiskt rengöringsprogram och ett höj/sänkbart tappmunstycke. Maskinen är även utrustad med LED dioder som ger er möjlighet att välja färg efter tycke och smak.

Enkel mjölkrengöring via Plug & Play.

Rekommenderat dagligt uttag: 150 koppar

Utlopp för varmvatten: Ja

flair flair

Eleganta flair brygger vanligt kaffe, espresso, cappuccino och kaffe latte från färskmalda kaffebönor. Med sin 5 liters vattentank är flair ett utmärkt val för lokaler utan fast vattenanslutning. Drycken framställs med en enkel knapptryckning, vilket gör att dryckerna alltid håller en jämn och hög kvalité, oberoende av användare.

Mjölken kan även skummas manuellt. Flair är också försedd med ett separat utlopp för hetvatten.

jura x9 jura x9

Den flexibla baristamaskinen för kaffespecialiteter

Med kraften från 3 termoblock och 3 pumpar tillreder maskinen alla slags kaffespecialiteter med en knapptryckning.

I restaurangbranschen är det viktigt att det går undan -och med fler uppvärmnings- och vätskesystem framställs en större mängd varmvatten, upp till 30 liter i timmen. Den stora vattentanken och kaffesumpbehållaren gör Jura x9 flexibel och mobil.