Kaffeautomat - Ett viktigt val

En kaffeautomat kan skapa en trevlig stämning och härliga samtal, men då är det viktigt att ni har en automat som uppfyller era förväntningar. Ska det gå snabbt eller är ni ute efter något som ger en känsla av lyx? Vi har maskiner för alla behov. 

Hur väljer jag?

Börja med att se över era behov och hur era kaffevanor ser ut på jobbet. 
Står alla i kö och vill ha en kopp bryggkaffe prick klockan 08.00, eller vill ni hellre ha en latte på nymalda bönor och färsk mjölk? 

Vi erbjuder ett brett sortiment av kaffesorter från olika leverantörer till alla våra maskiner. Tillsammans går vi igenom era förväntningar och behov och tar fram den lösning som passar er och era lokaler bäst. Vi erbjuder fördelaktiga hyreslösningar som inkluderar serviceavtal på alla våra maskiner. 

Här nedan ser ni våra mest populära automater. Om ni är ute efter någonting annat löser vi det. För oss är det viktigast att ni får era förväntningar uppfyllda och att ni får ett gott kaffe på jobbet. 

CQube EVO II MF13

CQube EVO MF13 är en kaffemaskin för dig som vill satsa på kvalitet. Med touchscreen och en stilren design passar denna maskin perfekt i en kontorsmiljö. Den har dessutom möjlighet att programmeras till ett obegränsat antal drycker. 

CQube EVO MF13 brygger en färsk kopp kaffe antingen på malet kaffe eller på hela bönor. 

Fullständig information om CQube EVO MF13 kan ni hitta här

CQube MF13

CQube MF13 har också denna bönbehållare för hela bönor och brygger därmed en helt färsk kopp kaffe varje gång. Den har en progammerbar energisparfunktion och det finns möjlighet att även få kallt och kolsyrat vatten som tillval. 

CQube MF13 en tryckknappspanel och därmed finns det möjlighet till 10 olika drycker. 

Fullständig information om CQube MF13 kan ni hitta här

CQube SF12

För er som är ute efter en lite mindre maskin är CQube SF12 det perfekta valet. Med tryckknappspanel finns det möjlighet till 7 olika dryckesval och även till denna maskin finns det möjlighet till programmerbar energisparfunktion. 

Fullständig information om CQube SF12 kan ni hitta här

CQube MF04

För er som klarar er bra med en kopp nybryggt kaffe passar CQube MF04 utmärkt. Den har ingen kvarn, utan brygger kaffe på färdigmalda bönor. Den har en tryckknappspanel som ger möjlighet till sju olika sorters drycker och har precis som övriga CQube:ar en programmerbar energisparfunktion. 

Fullständig information om CQube MF04 kan ni hitta här.   

CME3000


CM 3000 Espresso Medium är en prisbelönt kaffemaskin som passar perfekt i en kontorsmiljö. 

CME3000 brygger en färdig kopp kaffe på ca. 35 sekunder, vilket ger ungefär 100 koppar i timmen.

Fullständig information om CME3000 kan ni hitta här.

WMF 1500 S Classic


WMF erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa kaffemaskiner. WMF 1500 S Classic är en s.k. "grön maskin", baserad på nästan 100% återvinningsbara material. Den har reducerad energiförbrukning och minskad användning av kemikalier. 

Med möjlighet till programmering för 48 olika drycker är detta maskinen för er som gillar valmöjligheter. 

WMF 1500 S Classic har ett rekommenderat dagligt uttag på 180 koppar.  

Fullständig information om WMF 1500 S Classic kan ni hitta här.

Schaerer Coffee Club


Schaerer Coffee Club är den perfekta introduktionen till premiumkaffe på arbetsplatsen. 

Schaerer Coffee Club är en liten automat, erbjuder ett brett utbud av drycker och kan anpassas efter era specifika önskemål och behov. Den är enkel att använda, lätt att underhålla och tar inte så stor plats.

Schaerer Coffee Club har ett rekommenderat dagligt uttag på 80 koppar. 

Fullständig information om Schaerer Coffee Club kan ni hitta här.

Svårt att välja?