Vattenautomat - Släck törsten

Kallt, friskt vatten är en förutsättning för en produktiv arbetsdag. Med Fiksaservices vattenautomater kan ni se till att det alltid finns uppfriskande vatten till hands för er personal. 

Vi erbjuder både fristående vattenautomater och inbyggda vattenautomater med tappkran, som till exempel kan byggas in i en diskbänk. Samtliga maskiner ger er möjlighet att erbjuda kylt vatten, med eller utan kolsyra. 

Nedan ser ni våra fristående och ett urval av våra inbyggda vattenautomater. För mer information om inbyggda vattenautomater med tappkran, kontakta oss på 046 - 25 75 86 eller här
 

WM3000

WM3000 är en effektiv vattenautomat som kan leverera 30 liter vatten per timme. 

Detta är en liten, kompakt maskin som med lätthet går att placera på en bänk eller på ett tillhörande underskåp, om ni vill ha den som en fristående automat. WM3000 har touchscreen. 

Fullständig information om WM3000 kan ni hitta här

Omni

Omni är en lättplacerad vattenautomat som passar perfekt exempelvis i en reception eller ett mindre konferensrum. Automaten kan servera rumstempererat, kyllt och kyllt, kolsyrat vatten. 

Omni kan både placeras på ett bord eller en bänk och på ett underskåp, om ni vill ha den fristående. Med golvmodellen kommer också en integrerad muggdispenser. 

Fullständig information om Omni kan ni hitta här.  

Atlantis Slim

Atlantis är en av våra mest populära vattenautomater som passar utmärkt i ett större konferensrum, en restaurang eller lobby. Automaten kan servera kylt vatten och kylt kolsyrat vatten. 

Atantis Slim går endast att få som en fristående modell, inte som en bordsmodell. 

Mer information om Atlantis Slim kan ni hitta här

 

Primo Tap

Vill ni njuta av kolsyrat vatten - direkt från kökskranen? Det fixar vi! Med en speciellt utformad kökskran kan ni kombinera den vanliga kall- och varmvattenfunktionen i ett vred och samtidigt få ut filtrert och kylt vatten, med eller utan kolsyra, ur det andra vredet.

En stor fördel med Primo Tap är att ni slipper göra håltagning i bänkskivan, ni byter helt enkelt bara ut er standardkran. 

Mer information om Primo Tap kan ni hitta här

Basic Still/Sparkling

Basic Still/Sparkling finns i matt eller blankt rostfritt stål. Den finns både med en och två kranar beroende på om ni vill ha kylt, stilla vatten eller både kylt still och kolsyrat vatten. 

Basic Still/Sparkling passar bra i större konferensrum, restaurang och lobby. 

Mer information om Basic Still/Sparkling kan ni hitta här

Design Still/Sparkling

Precis som Basic Still/Sparkling finns Design Still/Sparkling med både en och två kranar, beroende på vilka vattenalternativ ni vill kunna erbjuda. Design Still finns för kylt stilla vatten och Design Sparkling för er som vill erbjuda både kylt stilla och kylt kolsyrat vatten. 

Design Still/Sparkling passar bra i större konferensrum, restaurang och lobby. 

Mer information om Design Still/Sparkling kan ni hitta här

Lom Evo

Lom Evo är en svenskt designad kranpelare och är en evolution av stil och funktion. Med hög tapphöjd funkar den bra till de flesta kannor och flaskor. Lom Evo:n kan erbjuda kylt naturellt vatten och kylt kolsyrat vatten. 

Den har ett vridbart toppstycke, vilket gör att ni kan bestämma vilket håll den vinklade bakbelysta toppytan ska visas mot. Här finns det även möjlighet att lägga in en anpassad dekal, exempelvis med er logga.
  
Mer information om Lom Evo kan ni hitta här

Vill ni veta mer?